Jag flyttade från Norrköping för snart 16 år sedan för att plugga i Linköping. Som många andra som flyttar för att plugga, blev jag kvar här och började arbeta. Jag trivs i Linköping och gillar staden allt mer ju äldre jag blir och nyckeln till det har varit att jag utforskat Linköping med min kamera.

Jag har åkt till Norrköping många gånger för att fotografera alla fina platser och tänkte jag skulle lägga ihop dem i ett litet album. Nu är jag rätt kräsen så det är inte många bilder, men några får jag säkert ihop tänkte jag. Det blev inte alls många och eftersom jag har en ny kamera och nya objektiv, ger det mig såklart en anledning att besöka Norrköping.

I sommar måste jag åka till Norrköping och verkligen dokumentera alla underbara plats som finns där. Tills dess får ni njuta av mina gamla bilder av vår underbara stad Norrköping. Hoppas ni gillar dem!

Fotograf

Fotograf Linköping

Fotograf Linköping

Fotograf Linköping